cngf2016@dst.utcluj.ro Tel: 0753860000

Parteneri/Sponsori

Parteneri


Prezentarea companiei

Cu o vasta si indelungata experienta in domeniu, Carmeuse - producator belgian prezent in Romania din 2000 cu 3 fabrici in Deva, Fieni si Campulung poate furniza o gama larga de produse, de la materiale de constructii pana la solutii pentru proiecte de constructii civile si de infrastructura a drumurilor, cailor ferate, apei si aeroporturilor. Carmeuse este un partener de incredere pe piata constructiilor, oferind produse care respecta standardele europene, gama de produse ViaCalco® destinata tratarii si stabilizarii solurilor, gama SuperCalco® dedicata mortarelor, tencuielilor interioare si exterioare; calcar macinat pentru invelitori, caramizi si mortare uscate ; var nestins pentru productia BCA si caramizi silico-calcaroase.


Prezentarea companiei

Pe plan global, Geobrugg dezvoltă şi produce sisteme de protecţie realizate cu sârmă din oţel de înaltă rezistenţă. Aceste sisteme de siguranţă sunt folosite în vederea unei protecţii sigure împotriva hazardelor naturale precum căderile de pietre, torenţii, alunecările de teren, avalanşele sau măsuri de siguranţă pentru cladiri şi minerit, ferme piscicole, sporturi cu motor, arhitectură şi alte aplicaţii. Reţelele şi plasele Geobrugg din oţel de înaltă rezistenţă sunt caracterizate prin rezistenţa lor, capacitatea lor ridicată de absorbţie a energiei şi durabilitate superioară.


Prezentarea companiei

Numele de Soletanche Bachy este echivalent cu al antreprenorului general în domeniul geotehnicii şi ingineriei civile, parte a grupului Soletanche Freyssinet şi grupului Vinci Construction. Ne-am lansat ca specialişti în tehnologii de injectare a pământurilor, dar în timp ne-am însuşit o gamă completă de metode şi tehnologii specifice ingineriei geotehnice, fundaţiilor speciale, lucrărilor subterane, lucrărilor de îmbunătăţire a terenurilor sau de tratare şi control a poluării. Deservim o gamă largă de clienţi din sectorul public cât şi din privat: administraţii publice centrale şi locale, constructori industriali, dezvoltatori imobiliari, promotori de proiecte.
Prezentă în România din 1992, filiala SBR a participat de-a lungul anilor, la realizarea unor proiecte provocatoare, precum Casa Radio, Park Lake Plaza, Siniat Turceni, The Office Cluj, Green Court – C, Azomureș, City Business Excellence Center Timișoara, Trade Center Oradea, Stadionul Ion Oblemenco Craiova, Tunelul de vânt Freelo.


Prezentarea companiei

ACI CLUJ SA activeaza pe piata constructiilor atat la nivel national cat si international de peste 65 de ani. Compania noastra executa toata gamade lucrari de constructii si instalatii, la cheie, in calitate de antreprenor general. Pe langa antreprenoriat general, ACI CLUJ SA se ocupa si cu productie industriala, baza noastra de productie cuprinzand:o fabrica de elemente prefabricate de beton, o fabrica de confectii metalice, doua statii de betoane, ateliere e confectii metalice, tamplarie si fasonare a armaturilor si un laborator de gradul II pentru incercari in constructii.


Prezentarea companiei

SC PROEXROM SRL este o societate dinamică, înfiinţată în anul 2000, avand ca principal domeniu de activitate: proiectarea şi execuţia în domeniul geotehnicii. Dintre serviciile noastre enumeram:
studii geotehnice, calculul de stabilitate al versanţilor, soluţii consolidare versanţi si fundatii, soluţii îmbunătăţire a capacităţii portante a pământului, calculul tuturor elementelor de fundare de suprafaţa şi de adâncime, intocmire expertize tehnice in domeniul Af, executie lucrari de drenaj de adancime cu drenuri sifon, precum si cu drenuri electropneumatice, executie de banchete din pământ armat, executie foraje geotehnice si incercari in situ, incercari de laborator domeniul Af, analize ale starii fundatiilor.


Prezentarea companiei

TERRA-MIX OFERA CEL MAI BUN, ECONOMIC SI EFICIENT CONCEPT DE REALIZARE A FUNDARII TERENURILOR LA ADANCIMI MEDII! Suntem o companie de constructii speciale dinamica, inovatoare si independenta, cu sediul social situat la Wettmannstatten, Styria de vest, Austria. Compania a fost fondata in anul 2001 avand 60 de colaboratori competenti, preocupati permanent de clientii nostrii.Ca urmare a experientei acumulate in ani de zile in domeniul stabilizarii terenurilor, compactarii prin impuls, refacerii drumurilor si realizarii parapetilor metalici rutieri, compania TERRA-MIX activeaza in intreaga Europa avand create filiale in Polonia, Ungaria, Slovenia, Bulgaria si Romania. TERRA-MIX se straduieste constant sa furnizeze cele mai bune solutii clientilor sai, performantele fiind imbunatatite prin intermediul numeroaselor proiecte de cercetare cum ar fi “Compactarea dinamica a terenurilor cu ajutorul Compactorului prin impuls” sau ”Sistemul de refacere drumuri Terra-Mix”, in colaborare cu cercetatori de la Universitatea din Insbruck si sub indrumarea prof.dr.ing.Dietmar Adam, de la Universitatea Tehnica din Viena. TERRA-MIX REPREZINTA REALISM SI SECURITATE – BAZATI-VA PE NOI!www.terra-mix.com

Prezentarea companiei

Folosirea materialelor geosintetice pentru lucrarile de constructii este de mult recunoscuta ca o solutie perfomanta si ieftina fata de tehnicile de constructie clasice. Strategia de lucrucu este aceea de a pune la dispozitia solicitantilor un pachet complet de produse si servicii cum sunt: consultanta in alegerea unor solutii tehnico-economice, asistenta tehnica gratuita la proiectare, instalare sau asistenta tehnica gratuita la instalare si controlul calitatii lucrarilor executate, furnizare de materiale. http://www.iridexplastic.ro/

Sponsori

Stefi Primex 300

Prezentarea companiei

Cu o experienta de 24 de ani pe piata materialelor geosintetice, SC STEFI PRIMEX SRL ofera solutii optime, moderne si economice pentru rezolvarea aspectelor legate de contructia de drumuri, autostrazi, cai ferate si lucrari hidrotehnice. Deviza noastra a fost si ramane “Nu comercializam produse, oferim solutii !”.
In orice moment, puteti conta pe experienta si seriozitatea firmei noastre.
www.stefiprimex.ro

 300

Prezentarea companiei

Geo Search, cu o experienţă de 10 ani pe piaţa contrucţiilor, oferă servicii de specialitate în ceea ce privește ingineria geotehnică, proiectarea geotehnică și de structuri, servicii de topografie, asistență tehnică și monitorizarea lucrărilor în timp. Acest lucru este posibil datorită departamentelor specializate pentru: Execuția Lucrărilor, Laborator Geotehnic și Biroul de Proiectare.

GEOSRU 300

Prezentarea companiei

GEOSTRU este unul dintre cele mai cunoscute nume la nivel mondial ce ofera produse software avansate si servicii in urmatoarele domenii: inginerie civila, geotehnica, geologie, geomecanica, geofizica, incercari in situ, hidrologie si topografie.
Programele sunt complet integrate si interfatate intre ele, fiind caracterizate de un cost competitiv si o calitate garantata de peste 30,000 de instalari in peste 135 de tari din intreaga lume.

logo-sdc-proiect_2

Prezentarea companiei

Asociația Română a Constructorilor de Fundații (ARCF) este asociația națională a Federației Europene a Antreprenorilor de Fundații (EFFC). Aceasta din urmă reunește aproximativ 370 de companii din domeniul fundațiilor speciale din 16 țări europene. Misiunea ARCF / EFFC este aceea de a promova interesele comune ale membrilor federației, cu scopul atingerii unui înalt standard profesional în ceea ce privește domeniul fundațiilor speciale în România și Europa. Obiectivele urmărite pentru îndeplinirea misiunii declarate: îmbunătățirea standardelor de execuție, competenței tehnice, sănătății și securității muncii,inovației. crearea și menținerea unor legături eficiente între membrii asociației și parteneri. comunicarea punctelor de vedere ale membrilor asociației către Comisia Europeană, autorități, instituții profesionale, alte asociații și terțe părți. Codul de conduită acoperă aspecte cum sunt: valorile fundamentale de funcționare a companiilor afiliate, satisfacția clienților, satisfacția și instruirea angajaților, protecția mediului înconjurător.

geo

logo-sdc-proiect_2

Prezentarea companiei

Compania noastra este infiintata in 1992 in Brasov si este lider de piata in productia de betoane de inalta calitate si de agregate de balastiera sortate spalate sau concasate. Imbunatatim in permanenta infrastructura,parcul auto si de utilaje al societatii pentru a putea asigura produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate la cele mai mici preturi de pe piata brasoveana.

logo-sdc-proiect_2

Prezentarea companiei

Soilmec is a mechanical engineering company producing drilling rigs. It belongs to the Trevi Group, which is today a major force in foundation engineering, hydraulic engineering and hydrogeology. Soilmec range covers the entire field of foundations, offering rigs and ancillaries for the execution of large diameter piles, diaphragm walls, micro-piles, soil consolidation works and jet-grouting.

MACCAFERI 300

Prezentarea companiei

NAUE România este filiala grupului german de firme NAUE GmbH & Co. KG, producătorul unora dintre primele geotextile folosite ca filtre. NAUE continuă activ dezvoltarea materialelor geosintetice, participând la îmbunătățirea soluțiilor care presupun utilizarea acestora. De asemenea firma NAUE are capacitatea de a produce materiale cu parametri solicitați, pentru a satisface chiar și cele mai provocatoare cerințe ale proiectelor de construcții. NAUE produce în fabricile proprii din Germania un pachet complet de materiale geosintetice cu funcții de separare, filtrare, drenaj, protecție, armare și etanșare. Materialele au aplicabilitate în domeniul lucrărilor de infrastructură, protecţia mediului, construcţii civile și hidrotehnice.
NAUE Romania activează pe piața românească din 1998 și furnizează toată gama de materiale produse de NAUE GmbH & Co.KG, asigura consultanţă cu privire la acestea, asistenţă tehnică la proiectare şi la punerea în operă. www.naue.com

Prezentarea companiei

Compania Novatex se recomandă ca un partener de succes in domeniu, capabil să asigure avantaje precum: Soluții tehnice pentru orice tip de aplicație din domeniul construcțiilor: civile, drumuri, poduri, căi ferate, lucrări hidrotehnice și de protecție a mediului înconjurător, Asistență tehnică în toate etapele realizării unui proiect: licitație, proiectare și execuție, Produse personalizate pe fiecare proiect, pentru o eficientizare maximă, echipe specializate pentru punerea în operă și realizarea lucrărilor cu materiale geosintetice (execuția zidurilor din pământ armat, închideri și deschideri de gropi de gunoi ecologice).www.geosintetice.novatex.ro

 300

Prezentarea companiei

Keller Geotehnica SRL este subsidiara in Romania a firmei Keller Grundbau GmbH, parte a grupului Keller plc. Keller este un contractor international in domeniul fundațiilor de adâncime, specializata in îmbunătățirea terenurilor de fundare si a realizării incintelor de excavație care ofera o soluție completa de proiectare si execuție a fundațiilor.In decursul activității noastre in Romania de la sfârșitul anului 2007 pana astăzi am realizat numeroase lucrări de îmbunătățire de terenuri de fundare prin diverse metode ca alternativa la fundațiile din piloți forați, si am
reușit sa facem economii importante pentru clienții noștri. Gama tehnologiilor este vasta si acopera toata aria de lucrari geotehnice speciale: ancoraje, foraje de diametru mic, piloti tubati, piloti CFA, coloane de balast, incluziuni rigide, jet grouting, deep soil mixing, injectii de compensare/ clacare, injectii de compactare, piloti batuti, piloti ductili, etc.

logo-sdc-proiect_2

Prezentarea companiei

Înfiinţată în 1991, în Alba, ELIS PAVAJE oferă în prezent un sistem complet de produse şi servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la producție, consultanța și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj. O solutie ELIS PAVAJE o reprezinta blochetii seria Compac III (produsi sub licenta KEYSTONE SUA), ideali pentru orice aplicatie in domeniul consolidarilor de teren si al lucrarilor de arta. Usurinta montajului, aspectul estetic si fiabilitatea sistemului sunt doar cateva avantaje pentru utilizarea lor in situatii cat mai variate

BAUER 300

SOLDATA 300

Prezentarea companiei

Our mission is to assist our clients to quantify, diagonse and manage the structural geotechnical and environmental risks associated witch the construction and operation of sites. Carryng out our mission, we are your 6 th sense for risk management. Our added value come from our ability to offer insight and develop a tailored response to every issue that considers all aspects of risk and project requierements, to be the sole client contact, to facilitate your decision making and your communication with third parties. SOLDATA, the client's satisfaction, a priority.

logo-sdc-proiect_2

Prezentarea companiei

S.C. GLOBCONSULT INTERNATIONAL S.R.L, cu sediul în Braşov, are ca obiect de activitate geotehnica, respectiv, întocmirea studiilor geotehnice pentru construcţii civile, industriale, drumuri, poduri, verificări ale compactărilor, analize de laborator asupra pamânturilor; etc. Totodata am dezvoltat ca domeniu conex topografia pentru proiectarea de construcţii, dezmembrări, identificări şi comasări de teren, trasări etc. Experienţa dobândită în sute de proiecte la care am fost parte, personalul calificat de care dispune şi dotarea completă face ca societatea noastra să fie capabilă să facă faţă oricăror cerinţe de calitate în domeniul abordat. http://www.globconsult.ro/

MACCAFERI 300

Prezentarea companiei

“Suntem o companie globală, cu mai mult de 70 de filiale care operează pe 5 continente, cu o prezență în mai mult de 100 de țări și aproape 3000 de angajați: suntem profesioniști cu înaltă specializare, instruiți în proiectare și dezvoltare de soluții complexe în ingineria civilă, piețe de construcții geotehnice și de mediu. Noi nu vindem pur și simplu produse: noi ne străduim sa fim un lider tehnic de referință pentru proiectarea si dezvoltarea proiectelor avansate. Suntem ancorați puternic în rezolvarea problemelor clientilor nostri prin furnizarea de soluții mai bune, prin înțelegere, inovație și colaborare.
Maccaferri Romania a fost infiintata in 2013 ca raspuns la dezvoltarea pietei in sectorul constructiilor civile, cu toate ca produsele companiei erau vandute in Romania cu mult timp inainte ca entitatea legala sa fie infiintata.”

 300

Prezentarea companiei

Just Consulting reprezinta un punct de referinta la nivel national pentru furnizarea de utilaje, echipamente si solutii inovatoare in domeniul forajelor: foraje geotehnice, carotaj continuu, teste geotehnice in situ, micropiloti, ancoraje, foraje alimentari cu apa, foraje geotermale. Just Consulting este reprezentant in Romania al unor firme consacrate la nivel international: PAGANI GEOTECHNICAL EQUIPMENT- Penetrometre, echipamente pentru geotehnica, geofizica, studii ambientale, sisteme de monitorizare in situ. STUDIO PROF. MARCHETTI – Dilatometrul Marchetti BERETTA ALFREDO - Utilaje hidraulice pentru foraje CMO Pompe - Pompe de noroi ECHIPAMENTE SI ACCESORII PENTRU FORAJ - Colli Drill, CGR Drilling Equipment, GTS

logo-sdc-proiect_2

Prezentarea companiei

Compania SDC Proiect a fost infiintata in anul 2005 in Cluj Napoca, Romania. Echipa noastra este tanara, dinamica si ambitioasa si incercam sa fim intre liderii domeniului nostru folosind cele mai noi softuri si solutii constructive de ultima generatie. Avand proiecte si in afara tarii avem ocazia sa interactionam cu ingineri din diferite zone ale lumii, acumuland astfel experienta.

BAUER 300

Prezentarea companiei

MAPEI Romania – Esti ceea ce construiesti!
Infiintat in 1937 la Milano in Italia, MAPEI este astazi unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de materiale pentru constructii. Grupul cuprinde 68 de fabrici in 32 de tari in intreaga lume, inregistrand in 2015 o cifra de afaceri de 2,5 miliarde de euro. De-a lungul anilor, MAPEI s-a evidentiat prin produsele sale de calitate, care garanteaza o executie rapida si durabila a lucrarilor, indeplinind cele mai exigente standarde impuse de normativele internationale. S-a investit permanent in cercetare, in dezvoltarea de produse si tehnologii noi, in obtinerea de certificari din partea celor mai exigente institute din lume, eforturi ce se reflecta in calitatea produselor oferite, castigand astfel increderea utilizatorilor. Portofoliul MAPEI cuprinde peste 1500 de produse, de la adezivi si chituri pentru placarile ceramice, sisteme complete de hidroizolare, pana la produse speciale pentru consolidari structurale, constructii subterane si aditivi pentru betoane.

CONSITRANS 300

Prezentarea companiei

CONSITRANS este una dintre cele mai importante companii din România care oferă servicii de consultanţă, proiectare şi asistenţă tehnică în domeniul ingineriei civile, cu precădere în sectorul transporturilor.
După un sfert de secol de activitate, fondată in 1991, compania are astazi peste 250 de angajaţi, stabilitate economică şi situaţie financiară solidă, cu o cifră de afaceri care depăşeşte 22 milioane de euro în ultimii trei ani.
Profilul companiei, in domeniul ingineriei civile, cuprinde: proiectare, studii (topografice, geologice, hidrologice, trafic, mediu), supervizarea lucrări pentru transporturi, elaborarea documentaţiilor de licitaţie, contracte în baza legislaţiei statului FIDIC, alcătuirea documentaţiilor pentru expropieri si altele.

gt (1)