secretariatsrgfbucuresti@yahoo.com

Premiul EXCELSIOR Geo-Young


Invităm tinerii participanți la CNGF2020 să se inscrie la Prima Editie a Concursului EXCELSIOR Geo-Young.

Din dorința de promovare a tinerilor ingineri din domeniul ingineriei geotehnice, membrii ai Societății Internaționale de Geotehnică si Fundații (ISSMGE), Președintele ISSMGE– Profesor Charles Ng a lansat premiul “The Bright Spark Lecture Award”. Acest premiu se adresează tinerilor care activează fie în domeniul privat, fie în cel academic și cărora astfel li se oferă șansa de a susține o prezentare în plenul conferințelor organizate sub egida ISSMGE.

Această activitate de promovare a tinerilor din Ingineria Geotehnică a fost ințiată de către YMPG – Young Member Presidential Group care este un organism din cadrul ISSMGE reprezentant al tinerilor din cadrul societății internaționale.

Dorind ca activitățile de promovare a tinerilor din Ingineria Geotehnică să reprezinte un obiectiv și la nivel național, Societatea Română de Geotehnică și Fundații – SRGF lansează cu ocazia celei de-a XIV-a Conferințe Naționale de Geotehnică și Fundații, Prima Ediție a concursului “EXCELSIOR Geo-Young”
Participanții selectați vor avea sansa de a-si prezenta lucrarea in cadrul conferintei în calitate de câștigători ai acestui premiu Premiul se va acorda participanților care propun lucrări de valoare stiințifică si tehnică ridicată la oricare din secțiunile conferinței.


Regulament
Trimiterea rezumatelor/articolelor va urma aceeași procedură ca și celelalte articole ale conferinței. Cei interesați să participe la concurs sunt rugați să bifeze pe formularul de trimitere a rezumatului/articolului secțiunea “Concurs – EXCELSIOR Geo-Young”. Articolele vor trece printr-un proces de review/verificare de către un Comitet Stiințific ales special pentru această secțiune.

Se vor acorda 3 premii după cum urmează:
• Premiul I Caștigătorului locului 1 i se va acorda șansa de a-și prezenta lucrarea într-una din sesiunile plenare ale conferinței (keynote lecture) și va beneficia de o reducere de 100% a taxei de participare. Premiul se va acorda oficial în cadrul unei ceremonii în timpul conferinţei
• Premiul II Caștigătorului locului 2 i se va acorda șansa de a-și prezenta lucrarea într-una din sesiunile paralele ale conferinței și va beneficia de o reducere de 50% a taxei de participare. Premiul se va acorda oficial în cadrul unei ceremonii în timpul conferinței.
• Premiul III Caștigătorului locului 3 i se va acorda șansa de a-și prezenta lucrarea într-una din sesiunile paralele ale conferinței. Premiul se va acorda offcial în cadrul unei ceremonii care va avea loc intr-una din sesiunile plenare ale conferinței.


Cerinte Generale pentru participanți
• Varsta maximă de 35 de ani impliniți până la data de 1 Septembrie 2020.
• Unic-autor al lucrării trimise
• Membru al SRGF